Magyar Számviteli Szakemberek Egyesülete
Magyar Számviteli Szakemberek Egyesülete

Meghívó Baranyából - 2022 októberi előadások KATA

Magyar Számviteli Szakemberek Egyesülete Baranya Megyei Szervezete

meghívja tagjait és minden érdeklődőt

2022. október 06.-án, 10.-én és 24.-én

tartandó szakmai konzultációval egybekötött előadására

 

Az előadás és konzultáció helye:
NAV tanácsterme, 7621 Pécs, Rákóczi út 54-56.

A szakmai program témája:

A KATA adózás új szabályai, egyéb adónemeket érintő módosítások a 2022. július 30. napjáig elfogadott jogszabályok alapján. Adóalap kedvezmények az szja-ban. A személygépkocsihoz kapcsolódó áfa szabályok"


Előadó:
Perlainé Dr. Kovács Ágnes, Egyesületünk oktatója

Kezdési időpont: 8.30

 

A Könyvvizsgálói Kamara tagjai továbbképzése tekintetében, az előadást 4 kreditpontos előadásként fogadja el. Változás, hogy amennyiben valaki csak könyvvizsgálói kreditet kér (tehát mindenki, aki részt kíván venni az előadáson) jelentkezzen be az egyesület honlapján. Ami nem változott, a Könyvvizsgálói Kamara írja jóvá a kreditpontot a könyvvizsgálói jelenléti ívet aláírók részére.

Mérlegképes kredit (nem számvitel): 8 kredit, kreditpontot kérő egyesületi tagok részére 7.000,- Ft+ ÁFA, külső résztvevők részére 14. 000,- Ft+ÁFA

Adószakértők, adótanácsadók és okleveles adószakértők tekintetében az előadásért 9 kredit adható, kreditpontot kérő egyesületi tagok 7.000,- Ft+ÁFA külső résztvevők 14. 000,- Ft+ÁFA díj ellenében tudnak részt venni. (Könyvvizsgálói Kamara tagjai részére is.)

MSZSZE Baranya Megyei Szervezete 11731001-20148326 számú bankszámlájára kérjük átutalással rendezni a részvételi díjakat!

Kapcsolat:

KIZÁRÓLAG a Számviteli Egyesület honlapján jelentkezhetnek az előadásra az alábbi linken: https://www.mszsze.hu/oktatas/oktatasra-jelentkezes

A konzultáció sikeres lebonyolítása érdekében kérjük, hogy kérdéseiket előzetesen a számviteliegyesület.baranya@gmail.com címére megküldeni szíveskedjenek!

Telefonos elérhetőségünk: 20/340-7901 Szűcs Lászlóné Erika

Regisztráció: 8 órától!

Kérem, hogy minél hamarabb jelentkezzenek! Amennyiben a meghirdetett oktatási nap előtt 1 héttel nem jön össze a minimum 15 fő létszám, az oktatás elmarad, illetve új időpontot hirdetünk.

Ezen meghívókat tagjainknak és az eddigi érdeklődőknek küldjük ki, de kérem munkatársaik körében szabadon terjesszék, küldjék tovább.

Üdvözlettel:
Tótsimonné Drenyovszki Márta megyei elnök
Magyar Számviteli Szakemberek Egyesülete Baranya Megyei Szervezete

Pécs, 2022. szeptember 20.

2022-09-20