Magyar Számviteli Szakemberek Egyesülete
Magyar Számviteli Szakemberek Egyesülete

Minőségpolitika

Napjainkra Európa vitathatatlanul átlépett a tudás korába és ennek a változásnak megannyi kulturális, gazdasági és társadalmi kihatását érezzük.

Rohamosan változnak a tanulási, az életvitelbeli minták és szokások a munka területén. Ez nem egyszerűen csak annyit jelent, hogy az egyéneknek alkalmazkodniuk kell a változáshoz, hanem azt, hogy változniuk kell maguknak a bevett cselekvési módoknak is.

Abban mindenki egyetért, hogy a fejlődés legfontosabb feltétele a tudás, illetve az azon alapuló gazdaság és társadalom, ezért ennek megteremtésén kell fáradozni. A társadalom alapvető érdeke az, hogy az emberek mind nagyobb többsége jusson hozzá az általa végzett tevékenységhez nélkülözhetetlen szellemi tőkéhez, és felhasználja azt a munkája során.

Eltökéltek vagyunk abban, hogy a mai folyamatosan változó, rohanó világban a számvitel és az adózás területén dolgozó szakemberek számára képzéseinkkel naprakész, a gyakorlat során jól alkalmazható, értékes tudást biztosítsunk.

A Magyar Számviteli Szakemberek Egyesületének célja olyan bizalmon alapuló, sikeres kapcsolat kialakítása tagjaival és partnereivel, melynek eredménye a sikeres működés és a szakmai továbbképzéseken részt vevők teljes elégedettségének elérése.

Az általunk nyújtott szolgáltatás állandó fejlesztésére törekszünk, arra, hogy a továbbképzések állandó és folyamatosan tökéletesedő minőségét és eredményességét elérve, mindig a résztvevők igényeinek leginkább megfelelő képzést szervezzük, a lehető leggondosabb szakmai odafigyeléssel.

Egyesületünk minőségirányítási és önértékelési rendszer működtetésével és annak folyamatos fejlesztésével támogatja a kitűzött minőségcélokat.

Minőségirányítási és önértékelési rendszerünket évenkénti felülvizsgáljuk a minőség megőrzése érdekében. Egyesületünk Kibővített Elnöksége és valamennyi munkatársa teljes mértékben elkötelezett a kiváló minőség biztosítása mellett.