Magyar Számviteli Szakemberek Egyesülete
Magyar Számviteli Szakemberek Egyesülete

Tájékoztató

A honlapon a Tag jelszóhoz és felhasználó névhez kötött személyes oldala a tagdíj befizetésének Egyesületünknél történő érkeztetésétől válik aktívvá. A gyors adatfeldolgozás érdekében a tagdíjbekérőkön egy elkülönített bankszámlát - OTP Bank ZRt. 11702036-20718493 - szerepeltetünk.

Minden munkanapon az előző napi  bankszámlakivonat forgalma feldolgozásra kerül, így a hétvége kivételével, legkésőbb  a tagdíj átutalását követő második napon már aktívvá válik új tagunk személyes oldala és megnyílik a belépés lehetősége. Kivételt képez ez alól minden évben a január, amikor a tagok 80%-a rendezi éves tagdíját. A feldolgozás ekkor több napot igénybe vehet. 

Azon Tagjaink (régi és új tagok egyaránt) személyes oldala, akik nem rendezték tagdíjukat, vagy nem a díjbekérőn szerepeltetett bakszámlára utalták azt, passzív státuszt kapott. Ez azt jelenti, hogy a tagdíj befizetéséig a weboldal felhasználói kódhoz és jelszóhoz kötött információi nem érhetők el.

Kérjük, ha olyan üzenetet kap a rendszertől, hogy A belépés sikertelen! Hibás bejelentkezési adatok vagy a tagság nem aktív!, vagy díjbekérőjéről másolatot kér, keresse nyilvántartással foglalkozó munkatársainkat a 06-1-315-1251 telefonszámon, vagy az mszsze@mszsze.hu e-mail címen.

Amennyiben előadásainkra és továbbképzéseinkre weboldalunkon keresztül jelentkezik, úgy kreditpontjait nyilvántartjuk Önnek és így folyamatosan nyomonkövetheti, hogy hol tart a kötelező kreditek megszerzésében.